Միջերկրածովյան բարիքներով այս աղցանը որպես զարդ կարող է ծառայել յուրաքանչյուր տոնական սեղանի համար: Նրա թեթև համը անվրեպ կգրավի բոլորի քիմքը, իսկ պատրաստումը կխլի ընդամենը 20 րոպե:
Բաղադրամասերը: Ձիթապտուղ -150գ, պանիր Ֆետա – 150գ, վարունգ – 1հատ, լոլիկ – 5 հատ, սոխ կարմիր– 1հատ, ձիթայուղ – 3 ճ. գդալ, աղ, սև աղացած պղպեղ: Պատրաստման եղանակը. Կտրատում ենք վարունգը և լոլիկները խոշոր կտորներով, սոխը՝ շերտերով: Կտրտած բանջարեղենին ֆետա պանիրը ավելացնում ենք ձեռքերով փշրելուց հետո, ստացվածը խառնել, ավելացնել ռաֆինացված ձիթայուղ, աղ և պղպեղ: Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կիտրոնի հյութ և օգտագործել տարբեր տեսակի ձիթապտուղներ:

Leave your comment

<

Your email address will not be published.